Anders Larsson


Välkommen till min sida! Roligt att du hittat hit! Får jag presentera mig själv med några rader?

Fotograferar gärna natur och landskap, oftast i Bohusläns skärgårdar och kustlandskap. Stadsmiljöer är också spännande att fästa på bild. På senare år har jag även kommit att ägna mig mycket åt modellfoto.

Tillsammans med en god vän bildade jag för mer än trettio år sedan ett litet produktionsbolag i bildbranschen, Bildmakarna Larsson & Gagnefjord, som vi drev på frilans- och fritidsbasis vid sidan av vår yrkesverksamhet inom helt andra områden. Vi gjorde bland annat bildspel och sålde femton sådana till Sveriges Television. De visades på TV mellan 1984 och 1991. Vi gjorde också en del bildreportage för fackpressen, främst båttidningen På Kryss och tidningen Foto. En utställning med motiv från Gotska Sandön, ”Sandöspeglingar”, blev det också. Den visades i Stockholm, Solna, Kungsängen och Linköping.

Numera har jag med ålderns rätt avvecklat produktionsbolaget och fotograferar bara för mitt höga nöjes skull. Och då är modellfoto en genre som ligger mig varmt om hjärtat. Så om du är modell, eller bara vill prova på hur det känns att stå framför kameran, är du mer än välkommen att kontakta mig, så kan vi säkert ordna en fotografering. Jag finns i Solna, där jag har en hemmastudio, men är även mycket på mitt lantställe i Fjällbacka i Bohuslän.

Mina modellbilder finns, förutom här, på de här webbsajterna. Klicka gärna på namnen, så kommer du till mina sidor på sajterna och kan titta på mina bilder. Happy viewing!

Fotosidan

Fotografering och fotokonst

Model Society

Model Mayhem

(På Model Mayhem måste man vara inloggad medlem för att se mina bilder.)

Jag hade tidigare även flera hundra modellsessioner på sajten Modellbilder, men den är tyvärr numera nerlagd.